Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri – 10-23 Temmuz 2017

/Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri – 10-23 Temmuz 2017

Üniversitemiz 10-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında ‘‘Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri’’ ile üniversiteye girecek olan aday öğrencilere bölüm seçiminde yardımcı olacaktır.

Bu dönemde üniversitemizi ziyaret eden öğrenci ve ailelerinin meslek seçimi ve bölümler hakkındaki sorularını ilgili bölümün öğretim elemanları, uzmanlar ve Çankaya Üniversitesi öğrencileri yanıtlayacaktır.

“Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri”  haftanın her günü hafta sonu dahil 10:00-17:00 saatleri arasında Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs ve Balgat Kampüsünde yapılacaktır. Her bölüm tanıtımını bulunduğu kampüste gerçekleştirecektir.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Merkez Kampüs’te bulunmaktadır.

Tanıtım Günleri boyunca hafta içi Sıhhıye’den kalkan servislerin yanı sıra Tunus Caddesi’nden de belirli saatlerde servisler kalkacak, önce Balgat Kampüse uğrayıp sonra Merkez Kampüse hareket edecektir. Hafta sonları hem Sıhhiye, hem de Tunus Caddesi’nden yine önce Balgat Kampüse, sonra da Merkez Kampüse ücretsiz servis imkanı olacaktır.

ULAŞIM
Tanıtım Günleri süresince hafta içi 08.30-16.20 saatleri arasında Merkez Kampüsümüze ulaşım, Sıhhıye’den ve Balgat Kampüsünden ücretsiz servislerle sağlanmaktadır. Detaylı bilgiye http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/servis.php adresinden ulaşılabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

2017-06-23T13:57:16+00:00